Eat my dust

Jag har ett projekt på gång;

för att minska på onödiga utgifter samt risken att stöta på mitt livs kärlek på en buss (hur kul vore det att berätta för barnbarnen?) planerar jag att leta upp en stabil kärringcykel eller en militärvariant av allra bästa sort. Vi får se vad den norska "skroten" har att erbjuda. Mitt nya fortskaffningsmedel skall sedan doppas i färgburken.

Här ska resas med stil!

Boopobido!
Karro
image4


Le chateau des jumelles

Idag betalade jag in depositionen för den här lilla pärlan. Det sved till lite i min pung, men det är den van vid. Observera att alla vitvaror är svarta! Vilken dröm! Kika på det här Eve, säkerligen ett HTH-kök. En liten svartvit Audrey Hepburn tavla där, en liten rosa dator här, en symaskinshörna och en liten svart skärmvägg med krumilurer så börjar vi närma oss.  


Roomies             (X)
Lägenhet             (X)
       Jobb                     (Hm...)

image7


Bon soir!
Karro

Here we go again!

För drygt ett år sedan, långt in i det norska fjälllanskapet, långt bortom all civilisation och allt förstånd, slet vi på ett av Norges hårdaste och skojjigaste arbetsläger, Storefjell. Ägarna kallar stället för ett "hotell". Vi ryckte dukar, ryddade, försökte desperat stövsuga bort sjuttiotalet från den smaklösa heltäckningsmattan i spisesalen, vek solfjädrar och gav restauranggästerna alkoholduschar som hette duga.
Nu, ett år senare, känner vi oss mogna för att återvända till grannlandet, allt glömt - inget förlåtet, men denna gång styr vi kossan mot huvudstaden och Lovisa kommer endast få följa med på ett kort. Paris får vänta, Oslo - Here we come.

Stini har "som vanligt" lett lägenhetsletaraktiviteten. Efter månader av febrilt sökande hittade hon äntligen en lägenhet på ett acceptabelt avstånd från Centralstationen. Jag, Stini och Putti-Sara, med spoten, från Leksand ska bo i Gamlebyn, i en tvåvåningslägenhet på 34m² =S
I Maj kommer det förstärkning från Sveriges ligiststad numero UNO, en liten bitsk thailändska med skinn på näsan.

Ser fram emot våra SATC-kvällar, brända bakverk, catfights, mer eller mindre passande listor på insidan av skåpdörrar (jag lägger in ett av mina veton, redan innan du tänkt tanken Stin), drinkaftons, irritation över mitt ivriga plockande, krig om spegeln, allt vändande och vridande på slantarna, den sju timmar långa resan hem till Gräddvägen samt Sarornas och Karro & Stinis alldeles egna utforskande av Oslo.

Au Revoir
Karro


RSS 2.0